WordPress.org

Forums

Social Media Tabs
Google * API not working (4 posts)

  1. Joshaw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I can't get google + to work on the tabs.
    I've followed the instructions on how to get the Google Plus API but the tutorial seems to be outdated? I didn't get the same screen as that shown on the example here- http://www.designchemical.com/blog/index.php/faq/create-your-own-google-api-key/

    Any suggestions?

    Thanks

    Jo

    http://goodholidayideas.co.uk.gridhosted.co.uk/

    http://wordpress.org/plugins/social-media-tabs/

  2. mikeotgaar
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Joshaw
    I think the difficulty you're having is with the new Google Developers Console.

    At the bottom of your screen you should see a link named "return to original console" which takes you back to the screen used in the guide you mentioned above.

    The new console is quite different - "Simple API Access" is now called "Public API access" and works a bit differently as well

    When setting up the Google+ API you need to add "Create New Key" then choose "Browser Key", go backm select the new API and open "Credentials" to find the Public API Access key

    I'm updating my API guide here to show the new method (may take another 30 minutes or so) http://tech.graphicline.co.za/reviews/social-media-tabs-plugin/

  3. Joshaw
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's great. Followed your instructions and it worked a treat.
    Much appreciated!

    Jo

  4. mikeotgaar
    Member
    Posted 1 year ago #

    My pleasure

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Social Media Tabs
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.