Support » Plugin: Google Analytics Dashboard » Google Analytics Dashboard not displaying after 3.1 update

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Carson McDonald

    (@carson-mcdonald)

    I have tested a number of setups with multisite at this point and I can’t find an issue. Can you tell me more about your setup? Are you using subdomains or subdirectories? Are you able to see the dashboard on any site as whatever user you are having the problem with? Are you able to see the dashboard on any site when you are logged in as an admin user?

    I am using subdomains. When I log in to the main site, I am able to view the dashboard if I first click on Network Admin and then back on Site Admin. If I click on One of the Sub Domains, I have not been able to see the dashboard other than the title bar of the dashboard.

    I just tried logging in to a subdomain directly instead of through the main site control panel and I was able to see the Google Analytics Dashboard and it was working properly. I then tried looking at it by logging in as the admin and going through the main site. I was now unable to enter the subsite without first entering the password of the subsite admin but after doing that I was able to see the Google Analytics Dashboard. When I tried to go back to the control panel of the main site, I had to reenter the username and password for the main site and after I did that was unable to see the Google Analytics Dashboard on the subsite.

    As I mentioned, it is working if I log in directly to the subsite.

    If you are interested in taking a look, I can give you access.

    It’s working after your last update of 2.03!

    Plugin Contributor Carson McDonald

    (@carson-mcdonald)

    Great to hear! This has been a hard one to track down.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Google Analytics Dashboard not displaying after 3.1 update’ is closed to new replies.