Support » Plugin: Chained Quiz » Go Ahead button not showing under first question

  • Resolved tunnafish

    (@tunnafish)


    The “Go Ahead” button (in this case, “Seuraava kysymys”) is not showing under the first question. After answering it goes to the next question by itself and after that the button is visible.
    “Automatically hide the “Go ahead” button when possible (typically on “single answer” questions)” doesn’t make any difference, checked or not.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author prasunsen

    (@prasunsen)

    The only reason for this to happen is exactly the “Automatically hide the “Go ahead” button” option. I can’t see any other possible reason so make sure the quiz page is not cached.

    Thread Starter tunnafish

    (@tunnafish)

    It doesn’t make any difference whether it’s checked or not. The button still isn’t showing in the first question (tested with Chrome, IE and Firefox, both settings).

    Plugin Author prasunsen

    (@prasunsen)

    If you use a cache plugin, trying different browsers won’t make any difference. The page might be cached on the server.

    Thread Starter tunnafish

    (@tunnafish)

    So what do I need to do to make it work?

    Plugin Author prasunsen

    (@prasunsen)

    If you are using a cache plugin, clear the cache from the plugin options.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.