Support » Plugin: Easy Digital Downloads » Getting white page after payment or creating discounts

  • Resolved Mahdi24

    (@mehdi24)


    Hi.
    From the last few days, i have problem with EDD. I realized that my customers can’t see download link after successful payment and they get a white page, like below:
    https://domain/checkout/purchase-confirmation/?verify=payir&status=1&token=qJWaqZdqXZX
    At the first i though the payment plugins have problem but when to try to create a discount code, i face this problem too!
    After filling discount fields and click on the ADD button, i get white page.
    I think this occur after updating WordPress to last version but im not sure. I upgrade PHP version to 7.2 but the problem still remains. Also i enable WP Debug but there are no any related error.
    Please help me.
    WordPress: 5.2.3
    EDD: 2.9.16
    PHP: 7.2
    LiteSpeed V7.1

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Getting the same issue here, tracked it to the edd_die(); call on line 149 of discount-actions in “wp-content/plugins/easy-digital-downloads/includes/admin/discounts”

    Commenting out the edd_die() call makes discounts work successfully again.

    Please can someone look into this?

    It also gives a white screen when in downloads->reports and selecting a new report from the dropdown such as ‘last week’ and clicking ‘filter’

    This error was also traced to an edd_die() call, this time on line 958 of graphing.php in “wp-content/plugins/easy-digital-downloads/includes/admin/reporting”

    Commenting out the edd_die() call allows me to load report filters again.

    Can anyone help us?

    Plugin Author Chris Klosowski

    (@cklosows)

    Can both of you please contact us at easydigitaldownloads.com/support.

    Cases like this usually require asking for details like logs and plugin lists that are better kept private with out support staff.

    A white page in cases like your experiencing can be complex to debug without more details. As we’re not seeing more reports of these issues or experiencing them on our own site running EDD, we’ll need to do some digging.

    @cklosows
    I found the problem. It have conflict with W3 Total Cache. I disable this plugin and the issue solved. But i need W3 Total Cache 🙂

    Plugin Author Chris Klosowski

    (@cklosows)

    ^^^ Rollback on W3TC has fixed the issue for the time being (Y)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.