Support » Plugin: Simple Social Icons » Getting weird 404 error, possible publicize conflict?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter SLIS

    (@slis)

    Still having this problem. Could really use help with a fix. I keep redirecting but am still getting a ton of new soft 404 errors. Please help!

    Plugin Contributor Ron Rennick

    (@wpmuguru)

    Why did you post this question in the SSI support forum?

    Thread Starter SLIS

    (@slis)

    Since I’m getting an error associated with my Facebook fan page, I wondered if there was some coding from SSI that might inadvertently be causing soft 404’s. I’m a loss for figuring it out.

    My FB page info is entered in the FB social icon box using this plugin. Thought you might have some suggestions, because I don’t know why I keep getting these “search/www.facebook” soft 404 links. I’m not generating the url’s on my own so trying to deduce the reason.

    I’ve redirected links like the url below, but I’m getting about 20 similar errors from webmaster tools each week.

    http://smellslikeinfinitesadness.com/search/2/page/46/%20https://https://www.facebook.com/SmellsLikeInfiniteSadness

    Thanks so much!

    Plugin Contributor Ron Rennick

    (@wpmuguru)

    If you are seeing those in your access logs it’s likely a bot searching for content.

    Thread Starter SLIS

    (@slis)

    Ok I just signed up to receive raw access logs through my hostgator account. I will see what I can deduce from that. Thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Getting weird 404 error, possible publicize conflict?’ is closed to new replies.