Support » Plugin: WP Telegram (Auto Post and Notifications) » Getting “Bad Request: chat not found error: 400 Failure”

  • Resolved Barinto

    (@bigbtc)


    Hi,

    I have installed the plugin. The BOT TOKEN results are good and show proper address but when I test i get this result – “Getting “Bad Request: chat not found error: 400 Failure””

    I deleted the bot and made a new bot and still the same.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Manzoor Wani

    (@manzoorwanijk)

    Are you trying to send the messages to a Channel or group?
    Did you add the Bot to the Channel or Group?

    Thread Starter Barinto

    (@bigbtc)

    Send to a channel, yes its an admin of the channel and member, just as the WP instructs

    Plugin Author Manzoor Wani

    (@manzoorwanijk)

    Troubleshooting Tips:
    – Make sure that it’s the same bot as the channel admin
    – Make sure that the Bot Token is correct
    – Make sure that the username of the channel that you enter in the settings is correct and is preceded by @

    • This reply was modified 4 years, 6 months ago by Manzoor Wani.
    • This reply was modified 4 years, 6 months ago by Manzoor Wani.
    Thread Starter Barinto

    (@bigbtc)

    “WP says: 6. Enter the Username(s) or Chat ID(s) separated by comma in the field below.

    I was entering the BOT name not the channel name. The test now works.

    Thank you!!

    Plugin Author Manzoor Wani

    (@manzoorwanijk)

    Glad you got it 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Getting “Bad Request: chat not found error: 400 Failure”’ is closed to new replies.