WordPress.org

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Getting an image to appear when linking to Facebook (6 posts)

  1. gavinh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I have been able to activate the Facebook button on my posts. However, when I click on it and the Facebook "Share This Link" popup comes, there is no image attached to the post. How can I get an image to appear to go along with the text?

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. gavinh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nevermind. The thing seems to have fixed itself. WEEEEIRD!!!!

  3. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm glad to hear you're all set.

    The problem was probably linked to Facebook's cache. Facebook caches information about each one of your blog posts, and sometimes fails to cache the correct title, description, or image for your post. When that happens, you can clear Facebook's cache for that post by entering its URL into the debugger here:
    https://developers.facebook.com/tools/debug

  4. gavinh
    Member
    Posted 2 years ago #

    it's not working again. any thoughts on this inconsistency?
    also, i put the url http://weshareinterests.com/?p=6 into the debug site. i don't see anything to clear cache. just this. thoughts?

    Scrape Information

    Response Code:

    206

    Fetched URL:

    http://weshareinterests.com/?p=6

    Canonical URL:

    http://weshareinterests.com/?p=6

    Errors That Must Be Fixed

    Cannot change og_type:

    The object at 'http://weshareinterests.com/?p=6' previously had type 'article' and cannot be changed to an object of type 'website' to avoid data corruption of existing actions.

    --------------------------------------------------------------------------------

    URLs

    Graph API:

    http://graph.facebook.com/120081664838422

    Scraped URL:

    See exactly what our scraper sees for your URL

  5. gavinh
    Member
    Posted 2 years ago #

    and now it's working. again...maybe i/other users just have to keep trying until they get the image. that's pretty annoying, actually. if there is a way to solve this, it'd be great to find out what it is.

  6. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    it's not working again. any thoughts on this inconsistency?
    also, i put the url http://weshareinterests.com/?p=6 into the debug site. i don't see anything to clear cache. just this. thoughts?

    When submitting the URL to the debugger, Facebook's cache is cleared.

    If you keep experiencing issues, you can report it to the Facebook developers here:
    https://developers.facebook.com/bugs/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Jetpack by WordPress.com
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic