Support » Plugin: WordPress Tag Cloud Plugin - Tag Groups » Getting a blank white page when I try to assign product tags to a tag group

  • Resolved palmkung

    (@palmkung)


    Hi

    Getting a blank white page when I try to assign product tags to a tag group. When I click back only one product tag has been assigned to a tag group.

    Does it support woocommerce product tags?

    I like the idea of the plugin, unfortunately it doesnt seem to work for me.

    Kind Regards

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Chris

    (@camthor)

    Here it works with product tags. Which way do you try to assign the tags? Quick Edit, editing the tags or bulk edit? Do you have other taxonomies enabled?

    Could you check if you have debug enabled: https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG#Usage (or even better with the WP_DEBUG_LOG) – maybe there is a hidden error message that could help find out what is happening.

    Thread Starter palmkung

    (@palmkung)

    Bulk edit, when I try quick edit i get an error message or it just keep loading.
    I have post tag and product tag enabled in the settings.

    Enabled the wp debug and log and this is what I get:

    Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in httpd.www/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at httpd.www/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php:31) in httpd.www/wp-content/plugins/wpforo/wpf-includes/class-notices.php on line 16

    Conflict with my forum plugin?

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by palmkung.
    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by palmkung.
    Plugin Author Chris

    (@camthor)

    The problem seems to be caused by the plugin Categories to Tags Converter. Somebody has even suggested a fix for that message: https://wordpress.org/support/topic/fix-required-for-deprecation-warning/

    I don’t know that plugin, but I think you don’t need to have it activated all the time. You activate it only when you need it and once you are finished converting, you disable it again.

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by Chris.
    Thread Starter palmkung

    (@palmkung)

    Have inactivated that plugin but the issue remains 🙁

    Plugin Author Chris

    (@camthor)

    And now the debug log shows anything?

    Thread Starter palmkung

    (@palmkung)

    No, now its just a white blank page.

    Plugin Author Chris

    (@camthor)

    You mean the “debug.log” file is empty? (using define( ‘WP_DEBUG_LOG’, true );)

    Have you tried if disabling other plugins helps now?

    Thread Starter palmkung

    (@palmkung)

    Yes, tried disabling some other plugins with no luck.

    Plugin Author Chris

    (@camthor)

    Could you try disabling all other plugins? (except for WooCommerce)

    And nothing in the debug.log?

    Thread Starter palmkung

    (@palmkung)

    Got it working now, after I updated wordpress and some plugins and changed the taxonomi and only hade category tags and product tags tag enabled in settings.
    Not sure whats caused the problem might been a plugin.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Getting a blank white page when I try to assign product tags to a tag group’ is closed to new replies.