Forums » Plugin: Translate Multilingual sites - TranslatePress » Getting a 404 error message on pictures at translated pages

  • Resolved maurofederici

    (@maurofederici)


    Hi guys,
    I have been using this awesome plugin for 3 months now. It does help a lot!
    Here is the issue: I updated the plugin yesterday, and might be a coincidence, but I started having a problem with my translated pages.
    If I keep the “force language on custom links” on YES, my translated links work fine, but my images open on a 404 error page when i try to open them in lightbox.
    If I keep the “force language on custom links” on NO, my translated links stop working (showing the link on native language), but my images work fibe when I open them in lightbox.
    Not really sure how to fix it.
    One thing I noticed is that the page that opens with a 404 error message shows on the browser a link with an extra “/” at the end. When I take it out from the link on the browser, the image shows as it should. I mean, I believe I found the issue, but I have no idea why this extra “/” is getting its way into the media file link.

    I am keeping the “force language on custom links” on NO, because the images are more important them the links at this moment, but I would appreciate some tips to get both things working again.

    Thanks in advance!
    Mauro

    • This topic was modified 3 years, 9 months ago by maurofederici.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Denis

    (@sdenis)

    Hello Mauro,

    We deeply apologize for the delayed response.

    There has been a great load on our support team in the past few days, but such a long reply time is very uncommon.

    I see you wrote us on the premium forum too. One of my colleague will respond to you there as we need to investigate this a little further.

    Kind regards,

    Thread Starter maurofederici

    (@maurofederici)

    Thanks for the feedback.
    I will wait for the reply on the premium forum.
    Regards,

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Getting a 404 error message on pictures at translated pages’ is closed to new replies.