WordPress.org

Forums

[resolved] Getting 500 error for all files relating to gravity forms (2 posts)

  1. aweisman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've used gravity forms for several projects and I've never encountered this problem. On the remote server (it works fine locally), all the files seem to be giving me a 500 internal server error. I've seen that others have had similar problems, but in those cases, it seems the entire page dies. Pages with forms on them are loading just fine for me. The form is even loading, but in the console I can see that the css, js, and even the images are giving me this....

    Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)

    I'm pretty stumped here. I guess it seems like it could be a permissions thing, but the permissions look good. This is one of only three plugins on the site, and I have deactivated the other two...no luck.

    If anyone has any ideas on how I could go about troubleshooting this, they would be much appreciated! Thanks!!

  2. aweisman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok I got it...thought I'd post the answer for anyone that might come across this. So I'm not sure exactly why this happened, but I'm using roots as a starter theme and roots creates some specific htaccess stuff. For some reason, it created an htaccess file in the root of the site and in the root of the theme....don't know :/ To keep a long story short, I emptied the htaccess file that was inside the theme and all is well. phew!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic