WordPress.org

Forums

get_header call not working except in index.php (4 posts)

  1. plusminusand
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello all,

    My header is missing everywhere except the hope page.
    Sure enough, I've checked to see if the single.php has
    the "<?php get_header(); ?>", and it does, as do page.php, etc...

    and yet, it does not work. i've even tried only leaving the get_header call.

    not sure what else to try. there were a few other posts, none answered, or the call header was forgotten.

    thanks!

  2. Steffen Jørgensen
    Member
    Posted 4 years ago #

    What is in your header.php file?
    Maybe something that tells it not to run outside the homepage...

  3. plusminusand
    Member
    Posted 4 years ago #

    ok, so i've narrowed the issue a bit further.

    i have verified that it is being called.

    in my header, after all the title / link_rel stuff, the first command is for the header image link:


    <img src='wp-admin/images/header/header_basic.png' width='x' height='y' alt='text' />

    now, whenever you navigate away from the homepage, all you see for the header is a link titled from whatever is filled in the alt tag.

    so its running that command, but not showing the image for some reason outside of the homepage.

    any ideas for that one?

    thanks!

  4. plusminusand
    Member
    Posted 4 years ago #

    woops, the b-quote left out some bits,

    the full bit is

    <a href="http://www.plusminusand.com" target='_self'>
      <img src='wp-admin/images/header/header_basic.png' width='x' height='y' alt='text' />
    	</a>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic