Support » Plugin: TablePress » Get URL parameter not working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    thanks for your question, and sorry for the trouble.

    Did you install and activate the TablePress Extension from https://tablepress.org/extensions/datatables-auto-filter/ as well?

    Regards,
    Tobias

    Thread Starter natalimatt

    (@natalimatt)

    Hi Tobias,

    Not previously, I installed it just now. But the URL parameter still doesn’t do anything. Do you have any other idea what could I do?

    Thanks,
    Natalia

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    can you please try if the Auto Filter Extension is working by itself, i.e. first without the Shortcode Filter by GET parameter change?

    Regards,
    Tobias

    Thread Starter natalimatt

    (@natalimatt)

    Hi Tobias,

    Yes, the Auto Filter Extension is working.

    Here I have a test table https://uni-foundation.eu/tablepress-test/

    When I use this shortcode, it automatically sorts the table using the word there. E.g.:
    [table_filter id=1 filter="inclusion" /]

    However, when I just use this shortcode
    [table_filter id=1 /]
    and put the parameter to URL e.g.
    https://uni-foundation.eu/tablepress-test/?table_filter=inclusion
    it does not work.

    Do you have any idea, what am I doing wrong?

    Thanks,
    Natalia

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi Natalia,

    that’s strange… If possible, I’d like to take a direct look at this on your site. Could you therefore please get in touchby email (the address is in the main plugin file “tablepress.php”)? That way, I can investigate this directly. Thanks!

    Regards,
    Tobias

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Get URL parameter not working’ is closed to new replies.