Support » Plugin: WP Job Manager » Geolocation not populating custom fields

  • Resolved i_Mike

    (@i_mike)


    Hello

    I’ve noticed an issue, when I add a job with a location that I haven’t used in the past, the location is not indexed, the custom fields are not added to the job post, the search form is not finding the job with a new location and the map is not displayed in the single job post view.

    I’ve added some jobs yesterday evening (with a new location) and the location was broken, this morning I went to the job with a broken location, clicked to update the job post and that fixed the location.
    However when I add a job with a new location now it is broken again, and when I update the job post it doesn’t fix it anymore – is there a delay for a new location and then you have to update the job again?

    Thanks
    Mike

    https://wordpress.org/plugins/wp-job-manager/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I’m adding a video showing the issue, the password is: temp1234
    https://vimeo.com/153935070

    Looks like the locations that I’ve used in the past are working – the custom fileds are populated, but when I enter a location that I haven’t used before – then the custom fields aren’t populated.

    Hello

    Eyal Shimon Fitoussi from Geo Job Manager plugin told me that I was hitting the OVER_QUERY_LIMIT with Google API and to install the WP Job Manager – Client Side Geocoder plugin – I can confirm that this plugin fixed my issue:)

    Plugin Contributor Adam Heckler

    (@adamkheckler)

    Glad to hear you got things working!

    Let me know if there’s anything else you need. 🙂 Thanks!

    Hi Adam, have the same problem here. I also tried to solve this by using the client side geocoder plugin, but it didn’t solved the problem. I shared some other information in a new ticket: https://wordpress.org/support/topic/missing-latitude-or-longitude-custom-fields/

    I tried to debug the error. There is really something strange with generating the custom fields. For one listing I added the geolocation custom fields manually. After updating the entry all the geolocation custom fields were deleted again.

    Any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Geolocation not populating custom fields’ is closed to new replies.