Support » Plugin: Photo Gallery - GT3 Image Gallery & Gutenberg Block Gallery » gallery screwed after last update

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • Hi, insert in css:
    .site-main .gallery a img { display: none;}
    and should be ok. I’m a user of the gallery and sometimes in some themes there are different problems…..

    Best regards
    Bartek

    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    Hi, thanks for your help but if I enter that css code, then I don’t see any pictures anymore.
    Before the update, everything worked fine. 🙁

    So wait for the answer from the right person. Updates often screwing things….

    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    Is there a possibility to install the previous version again?

    My youtube video url is not working. It takes me to the null page.

    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    My video URL’s are broken as well.
    The url is still in the image but when you click on it, it doesn’t take me to the youtube video.

    Plugin Author gt3themes

    (@gt3themes)

    Hi there!
    What plugin version do you have? The latest one?
    Also, please let us know what way you’ve added the video and its URL?

    • This reply was modified 4 years, 7 months ago by gt3themes.
    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    I have the latest plugin, version 1.6.5.3 (just upgraded today).
    I added the video as I have to.
    Uploaded the video to youtube and an image in wordpress with the video link to the youtube url.
    Everything worked fine until I updated the plugin today.

    Plugin Author gt3themes

    (@gt3themes)

    What is the link to the video you are trying to add to the gallery?
    Your above issue has been fixed, we are going to release an update in an hour.

    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    ok thanks, that would be great!
    About the video’s, everything worked before.
    The video’s have the following url link (to mention a few):

    Plugin Author gt3themes

    (@gt3themes)

    We’ve just released an update, please update the plugin and clear your browser cache.
    For the video, please use this URL https://youtu.be/z2-18yXVBI4

    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    Hi,
    I updated the plugin and the gallery looks good again.
    But there is still an issue with the video’s.
    Some work, others don’t.
    With the previous version, I had to copy the url from the address bar in the browser and now with this update, I copy the url from youtube where I right click the video and then copy url and then I paste that url in the image video url.
    And for some it works fine, and for example this one:
    https://youtu.be/z2-18yXVBI4
    It doesn’t work.
    You can check it on the page:
    https://ecollar.be/e-collar-in-beeld/

    Is it possible that there is still a problem in the code?
    I double checked everything and there is no difference with the other movies.
    I also removed it from the gallery and added it again but no difference.
    thanks, Ph.

    Thread Starter phdhont

    (@phdhont)

    I removed the picture comletely from the server, added it again, added the youtube link again ==> https://youtu.be/z2-18yXVBI4
    Then I added the picture to the gallery again and then I tested this on a computer that never connected to that website before and the problem remains (only with 2 video’s).

    Plugin Author gt3themes

    (@gt3themes)

    It happened because youtube added new link format. We’ve fixed the issue and uploaded the modified file to wp.org Please delete the plugin and install it once again, it should work fine now. Please let us know.
    Thanks

    Plugin Author gt3themes

    (@gt3themes)

    Can you please confirm that the issue has been resolved? 🙂
    Thanks

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • The topic ‘gallery screwed after last update’ is closed to new replies.