Support » Plugin: Responsive Gallery Grid » Gallery not showing when RGG setting is chosen

  • Resolved maggieymae

    (@maggieymae)


    I am working on 2 sites on the same server with identical themes, plugins.
    I was thrilled when RGG worked on the first site. However it doesn’t work on the second site. If I choose native gallery the photos are visible.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Probably an error with loading jquery?

    Any optimization or minification plugins running? Inspect their exclusions.
    Plugins like autoptimize, async JavaScript and others can bug you on their settings.

    Thread Starter maggieymae

    (@maggieymae)

    There is a caching plugin that minifies css and js but it is running on both sites. I’d like to say again … there are 2 identical installations, identical settings on all plugins. RGG works perfectly on the other site. I already tried disabling plugins to no avail. Will try again.

    Thank you very much for your response.

    Thread Starter maggieymae

    (@maggieymae)

    tried disabling everything again… no change. when RGG is set to native the gallery appears. When it is set to RGG it disappears.

    Plugin Author Jules Colle

    (@jules-colle)

    sorry for the late reply. Seems like I haven’t been getting any notifications of this forum’s activity for the past six months or so.

    Do you have a link?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Gallery not showing when RGG setting is chosen’ is closed to new replies.