Support » Plugin: Photo Gallery by Supsystic » Gallery not loading on first load, spinning circles instead

  • Resolved acekin

    (@acekin)


    I tried to compare three gallery options on the following page and your gallery is not loading untill I reload the page. Visit the following page:

    https://www.testbed.biz/garden-speaks-in-monotone/

    The first two galleries load fine, the last one, Supsystic gallery gives me a set of twirling circles and nothing happens until I reload the page. I have tried different browsers and the behavior is the same.

    To reproduce the problem:

    1. Visit the above page
    2. Scroll down to see the last gallery

    It also behaves the same way when accessed on a phone, Samsung GS7.

    Cemal

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author supsystic

    (@supsysticcom)

    Hello, @acekin
    Thank you for contacting us regarding your question!
    We can’t reproduce this issue.
    Scroll down and see this – https://puu.sh/DQaun/ee134ac645.png
    The problem was solved?
    If not – please contact us through our
    internal support.
    We will help you to solve the problem.

    Thank you for your reply. Yes, somehow it has fixed itself as I have not made any changes on that site. Now, after a brief blink with blue squares, the images pop into their boxes. Your software has self-healing properties!

    Thank you,

    Cemal

    Plugin Author supsystic

    (@supsysticcom)

    Don’t hesitate to contact me in case of any questions. We are always glad to help you!

    Best regards,

    Ole

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.