WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Gallery in Album is not rendering

Gallery in Album is not rendering

  • Hi,

    I am new to WP as well as NextGen.

    I created an album with 1 gallery in it.

    I added the album in my pictures parent page, and I see the album with the correct gallery in it, but when I click on the gallery it does not render: http://thecosmosconnect.com/gallery/

    I tried to research this issue and it seems that the most common solution is to select deactivate gallery page link, so the album will not link to a gallery subpage. However, these forums are a few years old and the setting formatting has changed.

    I am using the most up to date version of WP as well as the NextGen plugin.
    – NextGen version: 2.0.30

    Please help!

    Thanks,
    Ally

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author photocrati
    Participant

    @photocrati

    @allygz

    Would you be able to submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/) including a set of log in credentials for your WordPress installation so we can get a closer look at this issue?

    Thanks!

    – Cais.

    Just submitted!

    I could be totally off, but maybe it’s not working because I changed the original image storage location.

    Under the “Other options” > “Image Options” it asks “
    Where would you like galleries stored?” I forgot what it originally was but for some reason I erased it and put my photos parent page “http://thecosmosconnect.com/gallery/” but later I realized I could have messed something up so I tried to change it back. I don’t remember what the original location was but I think it was “http://thecosmosconnect.com/wp-content/gallery/” not sure though. However, it is still not rendering to anything. Just reloads the parent photos page.

    When I hover over my gallery, it looks like it points to: http://thecosmosconnect.com/?post_type=page&p=82
    which looks incorrect.

    I cannot believe that NextGen doesn’t allow you to Preview your changes before updating it or sends you to the actual gallery/album that you created so you can view it!

    Please help.

    Plugin Author photocrati
    Participant

    @photocrati

    Thank you, I just responded to your Bug Report.

    We can continue reviewing the issue(s) you are seeing there.

    – Cais.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Gallery in Album is not rendering’ is closed to new replies.