Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » Gallery fails to display

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • CSWebmaster

    (@cswebmaster)

    Could be the JetPack issue?

    If you have JetPack installed then maybe have a look at these threads:

    http://wordpress.org/support/topic/blank-galleries-using-albums

    http://wordpress.org/support/topic/jetpack-204-breaks-nextgen-galleries

    ronwooduk

    (@ronwooduk)

    Thank you CSWebmaster, I uninstalled JetPack and now my galleries work fine. I appreciate your help. Best wishes, Ron ps Merry Christmas too.

    jeremybenmoussa

    (@jeremybenmoussa)

    Not working for me… any idea ?

    Here is a test page : http://journal-facebook.fr/actualites/next-gen-test-431/

    Please help

    Ole Aggerholm

    (@ole_aggerholm)

    Same issue here, after deactivation of JetPack, the gallery works just fine.
    Does anybody know, if JetPack/NextGen is woorking on that issue?

    redhop

    (@redhop)

    Me too – after deactivation of JetPack, galleries work again.

    But I don’t want to deactivate JetPack to get NextGen to work…..

    beeeerock

    (@beeeerock)

    The edit to the jetpack php file described by Timperator in this
    thread worked just fine for me.

    Ole Aggerholm

    (@ole_aggerholm)

    the edit of jetpack also worked fine for me
    Thank you beeeerock for the link to the other thread

    pardeeps

    (@pardeeps)

    hey guys, i have similar problem, cant display newly created galleries or images into posts via nextGen gallery slider not even displaying any thumbnails in the back end of nextgen gallery…..serious issues…please help im not using any jet pack or so many plugins…im using Dzonia lite theme for my website….although it is displaying old images fine using same process but not new ones…not even via media up-loader of new wp 3.5

    Ole Aggerholm

    (@ole_aggerholm)

    Check If you have added the gallery to your album

    transy68

    (@transy68)

    I have deleted all plugins. NextGen was working fine until today. I can’t get the drop down to move beyond a certain point. And all of the pages which once now had a slideshow don’t. the Galleries can be accessed – but there’s no slide show.

    I’d hate to start over – I have about 3,000 photos in 250 galleries. Looking at this forum it is obvious something has happened. has anyone heard anything? I have not updated WP lately.

    tom
    http://www.tomstexascountycourthouses.com/?page_id=3111&show=gallery
    (this is an example of what now happens – where it used to open in a slide show)

    Ole Aggerholm

    (@ole_aggerholm)

    Maybe i do not understand your problem, if I goto the link your have provided. Then the thumb is changing every 2-3 sec to a new picture (btw nice pictures)
    I have tasted from my iPad

    ronwooduk

    (@ronwooduk)

    I am on Windows 8. I can see your thumbnails but no slide shows. Try disabling JetPack. It worked for me.

    Ayman_bat

    (@ayman_bat)

    solution
    http://wordpress.org/support/topic/jetpack-204-breaks-nextgen-galleries#post-3622480
    tested today

    In file class.jetpack-post-images.php (jetpack plugin directory), replace line 254:
    $html = apply_filters( ‘the_content’, $html->post_content );
    with
    $html = $html->post_content;

    Now it is working for my site. http://networkset.net

    transy68

    (@transy68)

    I’ve deleted jetpack. The program works fine – accept for two major issues:
    1. The slide show no longer works (the thumbs will come up & PicLens
    is OK – but no slide show).
    2. When trying to add a gallery to a page – the drop down only works
    for the latest galleries added – so I can’t get any
    gallery that was created before what is showing. My
    workaround for that is to manual enter the short code.

    Thanks – Tom

    transy68

    (@transy68)

    Sorry – I guess if I posted a better example – it would help. When you click to this page – you get the choice to show pics – used to pop up with a slide show. http://www.tomstexascountycourthouses.com/?page_id=660

    btw – I use JQueryCyclelite with NextGen in my widgets – and it works fine as a slide show.

    Tom

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • The topic ‘Gallery fails to display’ is closed to new replies.