Support » Plugin: Customizable WordPress Gallery Plugin - Modula Image Gallery » Gallery does not load if it’s hidden

  • Resolved patgal

    (@patgal)


    Hi,

    On the linked page i have three galleries that should be hidden by default.

    The problem i noticed is that if a gallery is set to hidden (display:none) and then displayed using jquery ($(‘#idgallery’).show()), sometimes the gallery is displayed as a white space, with the images having 0 height and width.

    The gallery will return to normal if the page width is changed.

    The problem seems to happen less if i delay the javascript that hides the galleries by a couple of seconds, but still happens sometimes.

    Is there a way to resolve this issue?

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support mplusb

    (@mplusb)

    Hello @patgal,

    Thank you so much for reaching out and letting us know about this!
    I went ahead and opened a ticket regarding this here: https://github.com/WPChill/modula-lite/issues/535
    We will investigate and try to find a solution – apologies for the trouble.
    We hope to add the fix in our next update which is coming soon.
    Thank you again for reporting this issue!

    Warmly,
    Mihaela

    Plugin Support mplusb

    (@mplusb)

    This topic will be marked as resolved as we have an open ticket on GitHub regarding this. Please keep in mind that the ‘resolved’ status is only for this support thread, not the issue on GitHub.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Gallery does not load if it’s hidden’ is closed to new replies.