• Resolved Petr

    (@zip42)


    Gallery is not load, in any subpages of my web. I use only galleries, so is little tricky. Strange is that in setting in customizing menu looks gallery well but in web galleries is not loaging.
    WP version: 5.6
    Photo Gallery Plugin 1.5.66
    Template: Online Photography 1.0.4

    Thank you for help.

    • This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by Petr.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Asya Gabrilyan

    (@asyag)

    Dear @zip42,
    Thank you for the report.

    The galleries load properly on our end.
    Can we please have the link with the gallery that is not loading?

    Please specify your OS and browser details as well.

    Sincerely,

    Thread Starter Petr

    (@zip42)

    Hi,

    sorry, i did not write my temporary workaround here: i downgrade plugin to version 1.5.65. This version works properly, so problem is in version 1.5.66.

    I upgraded to actual version, you can see it. But please – when you look, write mi and i downgrade again that my web can work.

    Kind regards

    Plugin Support Asya Gabrilyan

    (@asyag)

    Dear @zip42,
    Sorry for this belated response.

    We have pushed updates with fixes.
    Please update the gallery to version 1.5.67.

    Let us know how it works.

    Sincerely,

    Thread Starter Petr

    (@zip42)

    Hello Asya,

    update works, everything looks properly. Thank you.

    Have a nice day

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.