WordPress.org

Forums

Portfolio Press
[resolved] Gallery attachment descriptions missing (5 posts)

  1. Rawbear
    Member
    Posted 1 year ago #

    In Edit Gallery > Attachment Details, one can enter descriptions for images. They used to show up in posts with galleries and portfolios, but now they're replaced with "Previous" and "Next" navigation.

    The linked images from gallery and portfolio thumbnails are now centred in their divs but I can revise that in "image.php" on line 28, and I can switch off navigation on line 53.

    BTW, this seems to be a new addition because that PHP file is not in the original Portfolio Press folder I downloaded.

    Unfortunatley, I know little of PHP yet. Is there a way to restore descriptions, etc?

    PS: This test site is on a private server, so I can't send a URL.

  2. Rawbear
    Member
    Posted 1 year ago #

    This question must have fallen through the cracks.

    Again, is there a way to display the image descriptions in galleries and portfolios? There was no problem with them until recent updates to this theme.

  3. Devin Price
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    I'll look into it. I opened an issue on GitHub:
    https://github.com/devinsays/portfolio-press/issues/88

  4. wptrish
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having this problem too. They were appearing a few days ago and now they aren't. I have been doing a lot of updating so I'm not sure what caused the change.

  5. Devin Price
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Descriptions now show in the latest version.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.