Support » Fixing WordPress » Galleries not displaying

  • Hello,

    After upgrading to wordpress 3.5 and running jetpack 2.0.4 with the Oxygen 0.3.6 theme. Galleries are no longer displaying in our blog posts.

    An example is our latest post here: http://ultimateride.ca/?p=1731

    This has one picture which we inserted into the post on it’s own, and also should have a gallery of three pictures at the bottom. But the gallery is not displaying.

    We did the upgrades during the “Frozen in Mexico” post and that is when things started to not work.

    Can anyone help with how we can fix it?

    Many thanks,

    Jayne

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • WordPress 3.4.2 kullanıyorum. Resim galerisine resim yükleyemiyorum. Çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    Michael

    (@alchymyth)

    Forum Moderator

    @akincimehmet44

    please nd start your own topic, and post in English.

    Hi All,

    We’re still having the problem of galleries not displaying on our blog any more.

    I’ve put a test post up here that has a gallery in it, which doesn’t display:

    http://ultimateride.ca/?p=1983

    When I go back into the gallery in “”edit post” the pictures have disappeared out of the gallery.

    I really don’t know where to start to get this resolved. Help please!!!

    For info after much messing around trying to fix this we are currently running wordpress 3.5, Jetpack 2.1 and Oxygen 0.3.1-wpcom

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Galleries not displaying’ is closed to new replies.