Support » Fixing WordPress » Functions.php breaks up wp-admin

  • Resolved davegrun

    (@davegrun)


    Hello, right now we have a situation where /wp-admin/ gives me a 500 error. If I disable functions.php in the Themes file (by renaming it) then the Admin panel works fine-but the site pages do not display correctly. I tried loading an old functions.php file and it does not help; we also checked the functions.php and it appears error free. It is possible that we accidentally erased some files. Otherwise I do not know why this is happening. Can anyone help? Thanks in advance.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    What theme are you using? Where did you download it from?

    Thanks @esmi, it is a custom theme based on Twenty Eleven. But a designer built it for us. It was working fine until yesterday.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Then you may need to go back to the designer for a fresh copy of the theme.

    Not the answer I am looking for, thanks. The designer made the change to functions.php so the answer lies elsewhere.

    Can you think of another possibility? Or can someone else help?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Not the answer I am looking for

    Seriously? What did you expect? You erased some files in a custom theme. Do you honestly expect us to be able to pull a copy of that same custom theme out of a hat?

    Either get a fresh copy of your custom theme or use another theme.

    Hey @esma, I appreciate your response. Please don’t take it the wrong way. I’ll check backups to see if files are missing. Thanks again.

    @esma, the problem was indeed a file that was inadvertently deleted. After restoring it all things are go. Thanks, Dave

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Functions.php breaks up wp-admin’ is closed to new replies.