Support » Plugin: Subtitles » function ‘subtitles_mod_supported_views’ not found

  • Resolved mrjonnywood

    (@jwoodcreative)


    I’ve noticed a strange php error on my staging server. I say strange as it’s not happening on my local development server so I’m assuming it’s an issue with the pho setup maybe conflicting??? I don’t know enough about it to say.

    I’ve found a lot of articles online for the same issue with other plugins since upgrading to WP 4.7.* but can’t narrow anything down for Subtitles itself.

    I get this error output :
    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function ‘subtitles_mod_supported_views’ not found or invalid function name in /*********/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

    This is a link to the staging server where the issue occurs:
    http://removed-url-now-thread-is-resolved/

    Drop the menu down using the hamburger icon top left and you’ll see the error message.

    Anyone else experienced this?

    • This topic was modified 2 years, 9 months ago by mrjonnywood. Reason: Removed active url to my staging server
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Philip Arthur Moore

    (@philiparthurmoore)

    Hi there,

    Have you tried modifying Subtitles or writing any custom code for it? That function is only a custom function that’s used as an example in the plugin’s README.md file and not at all used in the plugin.

    Can you try uninstalling and installing Subtitles again?

    Cheers,
    Philip

    Thanks for such a speedy response. I’d searched for that function within the subtitles plugin folder and couldn’t find it so I did think it was odd, however your suggestion prompted me to search my theme’s code (a theme I’m currently developing) and boom!, there it was. I’d copied over some functions that I’d used from another theme design using your plugin but then commented out only half of it!

    Thanks for your help and such a great plugin, it should be part of the wp core in my opinion.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘function ‘subtitles_mod_supported_views’ not found’ is closed to new replies.