WordPress.org

Forums

Frustration x 2 (7 posts)

  1. ellie
    Member
    Posted 2 years ago #

    i am very new to wordpress multisite,

    and i have read a lot of reference saying how easy of the installation,
    yet, i failed to run the multisite properly,

    there is always a 404 not found once i created a newsite by using the network admin interface,

    so, here comes my stupid questions, is it supposed to be upload a new wordpress into the sub folder so that it could be run?

    i.e. main wordpress
    http://mywordpress.com

    sub wordpress
    http://mywordpress.com/sub

    so i upload the all the wordpress files manually to sub too?

    plx help, i am in urgent needs

  2. Curtiss Grymala
    Member
    Posted 2 years ago #

    You can do it that way, but that is not "WordPress Multisite". WordPress Multisite is a single installation of WordPress (for instance, in example.com - or, actually more like public_html on your server) that is then configured to create virtual sites in the other locations (it does not actually create a folder called "sub", it just creates a virtual site that you can access at http://example.com/sub.

    You can find instructions for setting this up at http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

  3. ellie
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have followed all the steps, yet,

    it pops up "Warning: strpos() [function.strpos]: Empty delimiter in ........ on line 317"

    while line 317 is
    "$home_path = 0 === strpos( $abspath_fix, $document_root_fix ) ? $document_root_fix . $base : str_replace( '\\', '/', get_home_path() );"

    i have no idea of what is wrong as i am quite new to php.......

    anyway, thx for your reply

  4. Curtiss Grymala
    Member
    Posted 2 years ago #

    Line 317 of what file?

  5. alonsodiaz
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem.
    The 317 line PHP warning is on the /wp-admin/network.php file.
    Something with the home path becomes undefined or so.
    $home_path = 0 === strpos( $abspath_fix, $document_root_fix ) ? $document_root_fix . $base : str_replace( '\\', '/', get_home_path() );

  6. JFFBRWN
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem. Did anyone ever figure this out?

  7. superasterisk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue on try to create a multisite installation: PHP Warning: strpos() [function.strpos]: Empty delimiter in E:\*****\wp-admin\network.php on line 327

    Any help with this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.