WordPress.org

Forums

[resolved] Frontend Plugins Don't Work (5 posts)

  1. Muten
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hey

    I'm trying to get my NextGen Gallery & Cforms plugins to work on my frontend, I've got them both installed and running the newest versions.

    But it seems like neither plugin adds its stylesheets or necessary javascripts to my header, so I get the content output and a basically non functional plugin.

    Does anybody know how to fix this problem?

  2. Michael Torbert
    WordPress Virtuoso
    Posted 6 years ago #

    Being more specific would be helpful, as would a link to your site.

    (You may also want to consider posting this in their respective plugin forums, so that the authors can see the issue.)

  3. Muten
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry, my website wasn't live yet - I still launched with these problems.

    http://www.animeism.org is the website. I don't know how else to explain the problem, the plugins dont function right if the javascripts and css needed aren't being added to the page at all.

    I also figured since I'm using 2 completely unrelated plugins that the problem doesnt actually reside in the plugins themselves - and its some other problem that I wouldn't know how to troubleshoot.

  4. gonzo_001
    Member
    Posted 6 years ago #

    You're missing wp_head(); in your theme header file.

  5. Muten
    Member
    Posted 6 years ago #

    lol, that's exactly it. I feel pretty foolish, but thanks so much.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic