Support » Plugin: SG Optimizer » Frontend Optimization Page is Blank

  • Resolved Boldt

    (@enso)


    The Frontend Optimization settings page is blank. Once on that page, the links to the other setting pages don’t appear so the only way to get back to one of the other pages is the Back button. Originally, that was the last page I was on during a previous login and I couldn’t switch to any other settings page under any circumstances.

    I’ve already deleted the plugin, cleared my browser cache, and re-installed SG Optimizer. Same problem.

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • If downgrade to 5.1.4 everything seems to work fine.

    Plugin Author Stanimir Stoyanov

    (@sstoqnov)

    SiteGround Representative

    Hey @jairoochoa

    Would it be possible to provide your website url please, so I can check it?

    Regards,
    Stanimir

    Hi @sstoqnov,

    There is a support ticket: https://ua.siteground.es/support/ticket/3207482.htm

    Since I read this thread I’ve started to think that the problem was not related to our Cloud or our websites.
    So I did the downgrade and every website where I did it, SGO started to work fine again.

    We have 100 WP and I can do the downgrade in all of them, but it would be better if you publish an update.

    Let me know if I can help.

    Thanks

    manhattancenters

    (@manhattancenters)

    The 5.2.2 update was just released and the changelog makes no mention of this being fixed. More importantly, it does not even mention the fact that this is an issue. I had a ticket open with SG as well and gave up after numerous go-arounds with them on this. My issue has seemed to have stopped entirely at this point and I am not sure whether it was a Chrome update that fixed it or the last 5.2.1 release of SG Optimizer.

    Not recognizing there is a problem when several folks say they have the EXACT same issue is pretty ignorant.

    Plugin Author Stanimir Stoyanov

    (@sstoqnov)

    SiteGround Representative

    Hey @jairoochoa

    My colleagues will leave you a reply in the ticket.

    @manhattancenters

    As Hristo mentioned, without url to your website, we are not able to tell what is the problem. Please provide url to your website or you can send me a mail to stanimir.stoyanov[@]siteground.com

    Regards,
    Stanimir

    Jairo Ochoa

    (@jairoochoa)

    @manhattancenters @sstoqnov since last update 5.2.2, I’ve checked that 2 sites where the plugin was failing, now the plugin works fine.

    Thanks.

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.