• Resolved siwhyatt

    (@siwhyatt)


    Hi all,

    For some reason the form doesn’t work in Chrome in Android.

    Works fine on Desktop, and works in Brave on Android.

    In Chrom on Android however nothing is sent.

    Is this a known issue?

    Thanks,

    Simon

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Miha

    (@mplusb)

    Hi Simon,

    I just tested this on my end on an Android phone using Chrome. I also tested it on an iPhone. No errors display and it appears to be working ok. Did you receive the tests testimonials?

    Warmly,
    Mihaela

    Thread Starter siwhyatt

    (@siwhyatt)

    Sorry, I just realised I replied to the email that was no reply!

    I received 1 of the 2 testimonials. I presume the one from IPhone which works and not the one from Android which isn’t working.

    Can this issue be resolved? It’s frustrating for people that attempt on mobile as they take the time to write the testimonial and then it’s lost.

    Thanks.

    Plugin Support beatrice12

    (@beatrice12)

    Hello @siwhyatt,

    Unfortunately, we were not able to reproduce the issue. Can you please send us a list of the plugins you have and the theme you use?
    Also, do you have any captcha plugins? If yes, can you deactivate them and see if the issue still happens?

    Warmly,
    Beatrice.

    Thread Starter siwhyatt

    (@siwhyatt)

    The website is runnign Astra theme. No captacha plugins.

    Works fine on other devices and browsers (including Brave on Android).

    It’s just Chome on Desktop.

    I can give admin access if you like?

    When I have a second I can also test on another install.

    Thanks,

    Simon

    Plugin Support beatrice12

    (@beatrice12)

    Hi @siwhyatt,

    We are not allowed to ask for login information as you can see here -I’m sorry!
    Can you please send us a list of your plugins so we can test this on our end?
    Please also test on another install.

    Warmly,
    Beatrice.

    Thread Starter siwhyatt

    (@siwhyatt)

    Hi Beatrice,

    I managed to identify the conflict. It’s ARMember Membership Plugin: https://www.armemberplugin.com/

    Not sure how or why it’s causing the issue or if it can be resolved?

    Plugin Support beatrice12

    (@beatrice12)

    Hello @siwhyatt,

    Thank you for letting us know!
    I opened a ticker regarding this with our development team and we will fix this in a future update. Here is the ticket so you can see the progress: https://github.com/WPChill/strong-testimonials/issues/314
    Apologies for the trouble!

    Warmly,
    Beatrice.

    Thread Starter siwhyatt

    (@siwhyatt)

    Thanks Beatrice, much appreciated.

    Have a great weekend!

    Simon

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘From doesn’t work in Chrome in Android’ is closed to new replies.