WordPress.org

Forums

Fresh install not working (9 posts)

  1. stokeflyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    I installed wordpress, the site is visable in firefox but not in internet explorer 9, I have tried a fresh download but no joy although I can log onto the dashboard on Explorer 9.
    Any ideas please?
    Thanks
    Rich
    http://www.images2000.co.uk

  2. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    I was able to see it at my end in IE9

  3. stokeflyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    hi,
    this is really strange, i still cannot see it in IE9

  4. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    try clearing cache in your browser

  5. stokeflyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    hi, it seems that if I type http://images2000.co.uk into browser the site shows but not if I use http://www.images2000.co.uk.
    Could this be some setting in my browser?
    Thanks

  6. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    I can see in both ways.

    try different computer.

  7. stokeflyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    yea just done that, it appears fine on another pc

  8. Tim S
    Member
    Posted 3 years ago #

    Did you ever modify your hosts file on that machine when you were developing the site?

  9. UK Web Directory
    Member
    Posted 3 years ago #

    1. try clean computer dns cache (cmd->ipconfig /flushdns)
    2. in your computer hosts config try to put smth.. server ip -> your website name (10.10.10.10 yourdomain.com)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.