Support » Plugin: Bring Fraktguiden for WooCommerce » Fraktfeil! Irriterende sådan!

 • Hei. Har nå i en lang lang periode opplevd at våre kunder bestiller frakt, men får “hente i butikk” alikevell. Og dette er irriterende både for oss og for kunden, for oss også et tap økonomisk!

  Dette er sinnsykt frusterende, og hvorfor taes det ikke tak i og blir gjort noe med ?

  Mvh

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • Plugin Author Eivin Landa

  (@forsvunnet)

  Hei @lashbaras,

  For at vi skal kunne hjelpe deg må du beskrive feilen som skjer. Her er en god artikkel fra Mozilla om hvordan du kan skrive en god bug report. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/QA/Bug_writing_guidelines

  Jeg forstår at det er frustrerende, men så lenge vi ikke har blitt informert om feilen og ikke vet hva feilen er så kan vi heller ikke gjøre noe med det.

  Thread Starter lashbaras

  (@lashbaras)

  Hva mener du med at jeg ikke skrev hva feilen som skjer er?

  KUNDE: Velger frakt (frakt er post for de som ikke skjønte det)
  Ordre som kommer til oss: Fraktalternativ: “Hente i butikk”

  Skjønte nå?

  Kunde velger altså frakt, som i at pakken skal sendes til kunden, kunden velger om de vil ha pakke i postkasse, bedriftspakke eller whatever.

  Poenget er, når bestillingen går igjennom og kommer inn til oss, så står det at kunden har valgt “hente i butikk” som da betyr at vi IKKE sender. Og da går vi også glipp av betalingen fra kunden, som betaler frakten.

  Plugin Author Eivin Landa

  (@forsvunnet)

  Ok @lashbaras

  I mine netbuttikker som jeg har satt opp installert skjer dette:

  KUNDE: Velger frakt (frakt er post for de som ikke skjønte det)
  Ordre som kommer til oss: Fraktalternativ: Frakt som kunde har valgt

  Poenget er at jeg ikke har nok informasjon fra deg for å kunne identifisere problemet.

  Det du opplever er sansynligvis ikke en feil med bring fraktguiden, men et problem med en annen plugin du bruker. Sansynligvis bruker du en betalingsmetode som ikke støtter fraktutregning.

  Thread Starter lashbaras

  (@lashbaras)

  Hehehehe, vi har hatt denne løsningen i ja, 2-3 år, aldri vært noen problemer. Inntil for 1-2 mnd siden. Så tror ikke vi har noe som ikke støtter det nei 🙂

  Thread Starter lashbaras

  (@lashbaras)

  Så du legger all skylden over på klarna da ? 🙂
  Har nemlig hatt samme diskusjonen med de siden 2 mnd siden. De sier alt hos dem er i orden, så nå er jeg på dere.

  Plugin Author Eivin Landa

  (@forsvunnet)

  Hvis dere har brukt denne pluginen i 2-3 år og det skjedde noe feil for 1-2 måneder siden så kan jeg nærmest garantere at det ikke er i bring fraktguiden feilen ligger pga den siste oppdatering vi publiserte var 6 mnd siden.

  Jeg setter lite pris på holdningen din og at du starter diskusjonen med å anklage oss for å forårsake deg økonomsike tap og for å klandre andre. Jeg har kun forsøkt å hjelpe deg med et problem som du har raportert, selv om du har rapportert feilen med svært mangelful informasjon. Dersom du ønsker videre dialog håper jeg vi kan holde det høfflig.

  Håper du finner ut av hva feilen er og ønsker deg en god helg

  Plugin Author Andrew

  (@yratof)

  @lashbaras If you require support that is beyond the scope of the free plugin, ie: The plugin hasn’t changed but the site isn’t working anymore, then you need to pay for the Pro support. You can find more about it on the front page. That way we are able to assist in the official support forum. If you’re losing money from it not working, I would suggest paying for the pro plugin to gain on-demand support when things go wrong.

  As a shot in the dark for this version though, head to WooCommerce Settings > Shipping > Bring Fraktguiden > Developer and enable Debug mode.

  Then head to any product in the admin, you’ll have a new Bring Debug box at the bottom of the page.

  Try shipping the product to your postal address. This debug box will tell you a much more advanced reason for why your website isn’t working.

  Without that (or any) information, I can’t help you anymore than you can help me with the leak in my shoe.

  • This reply was modified 1 year, 8 months ago by Andrew. Reason: Highlighting
  Thread Starter lashbaras

  (@lashbaras)

  Hehe, jeg har da ikke vært frekk? Jeg bare kan jo ikke gi deg noe mer info enn jeg selv har! Jeg har forklart deg veldig tydelig hva problemet er/ hva som skjer. Mer info enn det kan jeg jo ikke komme med, hadde jeg hatt mer detaljert informasjon/vist hva som var galt, så hadde jeg jo ikke trengt å spørre om hjelp til å finne det ut heller 🙂

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • The topic ‘Fraktfeil! Irriterende sådan!’ is closed to new replies.