Support » Plugin: BuddyPress Registration Groups » Found a bug

  • Resolved Venutius

    (@venutius)


    Hi there, thanks for creating this plugin, it really is useful. I’m afraid I’ve found a bug with your latest version, it’s the following debug warning:

    TypeError: wp.updates is undefined
    https://test.com/wp-admin/update.php?action=upgrade-plugin&plugin=buddypress-registration-groups-1%2Floader.php&_wpnonce=288417d85a line 708

    I was just saving the config at the time.

    I run a magazine site dedicated to BuddyPress – buddyuser.com I’ve at long last started a review of your plugin. I’ve used it for years so it’s guaranteed to score 100%!

    One slight issue with your plugin is that the form does not as started sit well in the buddyPress registration page for the theme I’m using (2015), and I’m going to use it as an example of how a little css can go a long way.

    Thanks again for creating and maintaining this, you are doing a fine job!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author hardlyneutral

    (@hardlyneutral)

    Thanks for the kind feedback! I dig some digging on the error you reported and it looks like it may be related to plugins that have been internationalized (like mine just was) and updates to language packs. Check out this thread here: https://core.trac.wordpress.org/ticket/36823

    Regarding the CSS issue you described, would you be able to provide either a screenshot or a URL that I could check out? It is possible that I could abstract the CSS a bit more to try and be more flexible with a wider variety of themes. Or just better document the CSS for people to change as needed. Thanks!

    If you go to my site you should be able to see my article, it’s got screenshots showing before and after. BuddyPress User

    Plugin Author hardlyneutral

    (@hardlyneutral)

    Great article, thanks! I’ve added the CSS documentation and theme compatibility testing to my backlog of work. Very much appreciated!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Found a bug’ is closed to new replies.