Support » Plugin: BuddyPress Default Data » “Forum Component is not installed correctly”

  • Resolved photoMaldives

    (@photomaldives)


    Hi slaFFik
    I’m new to BuddyPress, but this looks to be a great plugin!
    I’ve created a few forums successfully, and then imported your data OK, but I see this message (screenshot):

    Note: You can’t import anything forums-related, because Forum Component is not installed correctly. Please recheck your settings.

    I’m not sure what I’ve done wrong. Can you help?
    EDIT: whoops! I’ve just seen the same message on the main plugin details page (here) – does that mean this message is nothing to worry about?
    Thanks, and best wishes.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Slava Abakumov

    (@slaffik)

    Hi,

    It means that BuddyPress component called Forums is not installed and/or configured correctly.
    If you don’t need it – no problems. BP Default Data won’t break things for you, it just follows and allows to import of what is available for it from BuddyPress plugin itself.

    Thread Starter photoMaldives

    (@photomaldives)

    Wow! Quick reply, thanks. 🙂
    But my BuddyPress installation and setup seems OK. Anything I should check?
    I was hoping for some actual forum posts in the dummy data with this plugin – can it do that, too?

    I’m dealing with this also how exactly do I need to setup BBPress and BuddyPress to get forum content for testing?

    RichardWing

    (@richardwing)

    I have BBpress installed. I get the same notice. How does the forum need to be configured so that the demo data gets added to the forums?

    please advise.

    Thanks

    • This reply was modified 2 months ago by RichardWing. Reason: Turn on email notifications
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.