Support » Plugin: WP Mautic » Forms shortcode no longer working

  • Resolved adcgn

    (@adcgn)


    Hi,

    I have a WordPress site and another server with the latest version of Mautic community. I use some forms with the shortcode via the Mautic plugin. I also use Focus Elements and Dynamic Text. Everything except the forms is working fine. But forms are not rendered at all. If I look at the source code, then there is nothing rendered. If I turn off the plugin, it generates the shortcode text itself.

    Does something change with WordPress 5.6?

    All codes worked without issues. Nothing has changed with the forms, and they render OK when I call them via the direct Mautic URL.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter adcgn

    (@adcgn)

    After fiddling with a lot of options, I found the problem. It is not about this plugin! My WordPress runs on a Litespeed server, and that handles both inline and external JS code. The provided shortcode creates a JS snippet. Then Litespeed takes “care” of it, resulting in a missing code. Turning off the Litespeed optimizations for JS brings back the form.

    I am unsure why this happens, but this solves the issue (which was never an issue of this plugin). Funny enough, it does affect the JS of the WP Mautic plugin only.

    Plugin Author shulard

    (@shulard)

    Hello !

    Thank you for keeping us informed about the resolution ! That’s a strange behaviour 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Forms shortcode no longer working’ is closed to new replies.