WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Edge Suite
[resolved] Formatting wrong, once published (8 posts)

  1. PeteHelmore
    Member
    Posted 1 year ago #

    Its a hard one to explain, but basically, I design a slide for the slider using edge, lets say that slider has a bit of text "example text" on the slider in the design programme that text is on one line. When I do preview and view it in the browser that slider is on one line. However when I upload the main file to the plugin and view the slider on my website but on another computer , the text is now on two lines. (if i view the slider on my website, on my computer it is on one line)

    I've tried on many different computers, with different res, different os / different browsers and its not making a difference.

    Any ideas as I'm kinda stumped.

    http://wordpress.org/extend/plugins/edge-suite/

  2. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Any chance you are using a special font? Try to use a common one, there seem to be some problems with Edge Web Fonts. Otherwise its hard to tell without looking at the site. Try to use firebug or chrom dev tools to check the css on the line of text.

  3. PeteHelmore
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh ok, we're going to check and re make it now to see if that works.

  4. PeteHelmore
    Member
    Posted 1 year ago #

  5. PeteHelmore
    Member
    Posted 1 year ago #

    From above links you can see the problems we're having. Changing the font worked on the second piece of text which then broke the first piece

  6. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry, I don't get it. EA shows the text on two lines and so does the browser? If different resolutions are the issue then you have to look into how to make the animation responsive/adaptive.

  7. PeteHelmore
    Member
    Posted 1 year ago #

    You think that could make the first piece of text go out of the white box's on the second pic? Also a problem we seem to be having is the slide is only showing 1 image, even though the 'mixed' down version has two images on. Any ideas?

  8. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yeah, when viewing the raw composition in the browser and resizing the window you should see the same problems. Check some tutorials on responsive or ask in the adobe forum, they will help you over there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic