Support » Plugin: Contact Form 7 » Form not sending

  • Hello.

    I have a problem with forms not sending. The form was working before, but some days ago started not sending the data. I get a message on the the Javascript console saying “invalid_json” And TypeError: ‘arguments’, ‘callee’, and ‘caller’ cannot be accessed in this context on the constructor function.

    It’s not happening with all the time, but quite often latelly. Could you please help me with that? Thanks a lot in advance.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Takayuki Miyoshi

    (@takayukister)

    I checked the site, but didn’t see such messages in the browser console. Have you already fixed the issue?

    Thread Starter xavizuk

    (@xavizuk)

    Hello, Takayuki.

    Thanks a lot for your quick answer. I didn’t fix the issue. I just check the link and I still get the messages. Is there any way to I can attach you an screenshot so you can see them?

    Plugin Author Takayuki Miyoshi

    (@takayukister)

    OK. Thanks. Please include screenshots following this forum FAQ:

    Can I include screenshots or videos?

    Thread Starter xavizuk

    (@xavizuk)

    Hi again. Here you have the link to the image:
    https://snipboard.io/4YLq1G.jpg

    I see I don’t get the same error codes every time. This time I got some more. And the form is still not sending sometimes, quite often actually.

    Plugin Author Takayuki Miyoshi

    (@takayukister)

    What other plugins and theme do you use on the site?

    Thread Starter xavizuk

    (@xavizuk)

    I’m using quite a few of plugins on the site, cause it works as a website and a point of sale too. I sent you user and pass so you can check it. Or if you prefer I can send you the whole list of plugins in use. The thing is we’ve been using the forms for long without any trouble, and they’re failing just since a week ago or so.

    The template we use is Flatsome and the POS is Yith Point of Sale for Woocommerce.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Form not sending’ is closed to new replies.