WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Foreign Shortcodes

[Resolved] Foreign Shortcodes

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • I had this working until the most recent upgrade to the plugin

    AHA:

    – it works when i access an album directly
    – it doesn’t work when I access the album through a virtual album: i.e. search tagword

    does this help?

    AND based upon that, I got it to work! here is what i did:

    previously, i had used the edit widget on new post/page to insert the appropriate wpaa script. however, if i manually put in the newstyle shortcode instead, the foreign code is processed appropriately.

    I’ll leave this as flagged not-resolved so that it shows up on your desk and once you respond that you’ve seen it, i’ll mark as resolved. Hope this helps! BY THE WAY: i love your plugin.

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    @opajaap

    I was just looking at it and discovered that it does work when ajax is switched off (Table IV-A1). Thanx for your analysis, i will get into it, and at least note it in the doc if i cannot quickly sove it.

    Good morning and i see you updated the plugin already. Bravo!! Thanks for all your great support 🙂

    Closing. Thanks again.

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    @opajaap

    Most shortcodes will also work when ajax is on, please check before relying on that.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Foreign Shortcodes’ is closed to new replies.