Support » Plugin: WordPress HTTPS (SSL) » Force SSL Not Working!

  • I have spent hours trying to figure out why I cannot force a page to https://. I have several pages with custom form that needs to be sent securely.

    I have even removed the plugin and set my Web Site and URL settings to https://www.DOMAIN.com. That didn’t work either.

    I am using WooCommerce. The My Account pages and check out pages are set to https:// via the Force SSL settings in Woocommerce. I had thought that was a conflict with the plugin but that doesn’t seem to the issue.

    I set the pages I want to Secure Post and that is not working!

    Here is the debug log:

    [BEGIN WordPress HTTPS Debug Log]
    Version: 3.3.6
    www.DOMAIN.org/:1015 HTTP URL: http://www.DOMAIN.org/
    www.DOMAIN.org/:1016 HTTPS URL: https://www.DOMAIN.org/
    www.DOMAIN.org/:1017 SSL: No
    www.DOMAIN.org/:1018 Diff Host: No
    www.DOMAIN.org/:1019 Subdomain: No
    www.DOMAIN.org/:1020 Proxy: No
    www.DOMAIN.org/:1021 Secure External URLs: [ https://s0.wp.com/wp-content/js/devicepx-jetpack.js, https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,400Italic,600,700|Roboto+Slab|Merriweather:300italic&subset, https://secure.gravatar.com/js/gprofiles.js, https://maps.googleapis.com/maps/api/js?language=en ]
    www.DOMAIN.org/:1022 Unsecure External URLs: [  ]
    www.DOMAIN.org/:1023 [END WordPress HTTPS Debug Log]

    Any suggestions would be helpful!!

    Thank you

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-https/

  • The topic ‘Force SSL Not Working!’ is closed to new replies.