Support » Plugin: FooGallery - Image Gallery WordPress Plugin » Foogallery button does not work with siteorigin

  • If you are using siteorigin pagebuilder and try to add a gallery via the siteorigin pagebuilder the add foogalery button does not work everything is ffine when using the standard editor

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • I have the same issue. Please, could you fix it? Thank you.

    I have the same problem after installing WooCommerce.
    Does someone have a sollution?

    This was reported over six months ago to siteorigin on their forum (see top post) and to my knowledge this has not even been looked at by siteorigin despite badgering them for help so I wouldnt hold your breath. Siteorigin are terrible unless you pay for their support package!!!!
    Report it directly via siteorigins support forum and I hope the respond. I really get your frustration.

    You can sometimes add foogallery images through the siteorigin editor by using the foogallery shortcode but the button does not work.

    Sorry I cant’t help further

    Regards

    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by  wwssupport.

    Hi wwssupport,

    We have actually looked into this issue. It’s a FooGallery issue with how they handle the add Foogallery button. I’ve personally submitted a fix to correct this issue and it’ll be fixed (hopefully) in the next FooGallery update.

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    @alexgso, please can you link to the fix for this?

    Hi bradvin,

    Actually, in hindsight, this may have added in the last update according to the changelog (“Fix : Visual editor FooGallery edit button”). You can find the PR here.

    @gelu1961, Can you please try clearing your browser cache to see if that helps?

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    @alexgso – I think this is not related to that. That issue was a bug whereby the edit button was not editing the gallery.

    This bug is related to adding a gallery using siteorigin pagebuilder

    Hi bradvin,

    Ah. So the above PR hasn’t been released in an update then? (which is totally fine – just want to make sure)

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    @alexgso – the above PR was released in 1.3.6

    Hi bradvin,

    I just checked the release version, and the changes in the above PR aren’t present in the release version. Can you please double check to ensure this was released?

    According to GitHub commits 1.3.6 was released after PR was submitted.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.