Support » Plugin: OMGF | Host Google Fonts Locally » Font not found using the current configuration

  • Resolved envox

    (@envox)


    Hi, I’m evaluating your plugin and it seems that it works, but I got the following error:

    “Open+sans could not be found using the current configuration. The API returned the following error: Not found”

    Please let me know what that could be. Thanks in advance for great job.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Daan van den Bergh

    (@daanvandenbergh)

    Hi! Thanks for your message.

    This might be a bug. Could you share your site’s URL with me? That way I can see what the request to fonts.googleapis.com looks like. Maybe OMGF is parsing it wrong.

    If you don’t want to share it here, you can send it to me using this contact form.

    Thread Starter envox

    (@envox)

    Thanks for rapid response, site URL is https://www.envox.eu

    Plugin Author Daan van den Bergh

    (@daanvandenbergh)

    Hi!

    Could you install the latest update? I added an option that allows me to bypass fonts optimization by adding a parameter to the URL (?nomgf=1)

    That way I can see what the request to fonts.googleapis.com looks like.

    Thread Starter envox

    (@envox)

    Updated to 4.2.7

    Plugin Author Daan van den Bergh

    (@daanvandenbergh)

    Hi!

    Just wanted to let you know that this was a confirmed bug, and v4.2.8 contains the fix 🙂

    Enjoy!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.