Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Folders problem

[Resolved] Folders problem

  • Hi… I have strange problem with creating folders… If I create a folder it takes me thru steps to name folder no problem, after this when i enter the folder to upload a file i get a spinning loading at the bottom of the page which does not going away (ajax spinner)… I also notice that if i look in the uploads/buddydrive directory on my server, the new folder I created does not exist, but in my buddypress files list the folder is there… If I try to upload a file to the folder, it does not upload. Yet if i upload a file to the ROOT folder it works no problem…

    I checked permission on buddydrive folder which is 777


Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi,

    Folders are virtuals, they are not created in the /uploads/buddydrive directory. They are a custom post type the file is attached to. I think the problem is related to javascript.

    Please, can you create a new folder, then open it and try to upload a new file, then once the ajax spinner showes, check your browser’s javascript error console and tell me what’s the error message if any.

    Then, can you try to create a folder, then instead of opening it, and making sure you’re at the “root” listing, try to upload a new file, you should have a step to choose the folder to attach the file to.

    I’ll try to reproduce waiting for your feedback.

    @imath – thank you for replying so quick… tried steps as suggested… unfortunately no errors in java console… i then went back to root and uploaded a test file… it asks for name, then privacy select box appears.., then the ajax uploader.. but no ask for folder step 🙁

    The site is at http://smeak.com – any member that signs up, or use FB to sign up cam upload files… so maybe you can check… I know this is also personal Q, but I was also hoping to engage you possibly if u have time for paid work regarding yer missing avatar mystery man and knowledge of BP signup procedure

    Just registered, and tested. It seems to work the way it should 😉

    if you go on my buddydrive on your website, you’ll see that i’ve added a file in a public folder.

    Once a folder is created, it’s automatically opened, and you just need to use the buddydrive bar to add a new file in this folder.

    For the second part of your reply, i don’t thinks it’s the place to discuss about it, but now i registered to your site, you can use my email and tell me more about it 😉

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Folders problem’ is closed to new replies.