Support » Plugin: HuCommerce | Magyar WooCommerce kiegészítések » Focus váltás radio gombra kattintás után

 • Szia!

  Nagyon szeretem ezt a bővítményt a sok hasznos funkció miatt, sok helyen használom. Viszont belefutottam egy egészen érdekes problémába.

  A webshop pénztár oldalán, amennyiben a “Magyar formátum javítások” modul aktív, valamely radio gombra (pl: szállítási mód vagy fizetési mód kiválasztása) kattintva, a focus a “#billing_last_name” inputra vált, mintha abba kattintottam volna. És addig nem használható a radio button, és ismétlődik a fenti esemény, amíg ki nem kattintok az adott mezőből.

  Nem tudom, hogy ismert-e ez a probléma, vagy van-e rá megoldás, de minden információ érdekel, ami segíthet kiküszöbölni ezt a jelenséget! 🙂

  Előre is köszönöm a segítségedet!

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • Plugin Author Surbma

  (@surbma)

  Kedves @kerekesz!

  Köszönöm, hogy használod a bővítményt és örülök, hogy hasznosnak tartod.

  Az említett jelenséget én még nem tapasztaltam, más nem jelezte és a weboldaladon sem tudom reprodukálni. Én Mac számítógéppel teszteltem Chrome, Safari és Firefox böngészők alatt.

  Elképzelhető, hogy nálad valami űrlapkitöltő modul van bekapcsolva, esetleg amiatt tapasztalod. Tesztelted másik számítógépen, másik böngészőben?

  Ilyen jellegű dolgokat egyébként a HuCommerce hivatalos Facebook csoportjában is lehet jelezni, sőt érdemes ott, mert mások is látják, hozzá tudnak szólni. Itt tudsz jelentkezni a csoportba:
  https://www.facebook.com/groups/HuCommerce.hu/

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • The topic ‘Focus váltás radio gombra kattintás után’ is closed to new replies.