Support » Plugin: Yoast SEO » Focus KW randomly getting lost

  • Resolved Christee

    (@cgamron)


    Since the latest update I have many posts that show a Focus KW in a column on the post summary screen, but when I open the post it shows no Focus KW and says the SEO dot is Not Available.
    I have added focus keywords to some in this state and some stay, and others later go back to saying Not Available. The Focus KW seems to be coming and going, and totally random.
    Please help!

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Zee

    (@laserjobs)

    I think this is the issue
    https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/4886

    Hopefully it gets addressed soon.

    Christee

    (@cgamron)

    @laserjobs – yes, agree! Thank you for letting me know. I added a comment to that issue in Github. Hopefully it gets attention soon.

    AskKim

    (@askkim)

    Yoast Support

    Thank you for pointing out that github thread and for commenting there. Positive activity there helps move these issues towards correction.

    Zee

    (@laserjobs)

    AskKim can you please point out this issue in Github to someone as nobody has even be assigned to the issue. It is still waiting in “wait for feedback”.

    cindybraid

    (@cindybraid)

    I have also lost most of all my focus keywords on each of my products, along with many of the meta descriptions. This was just noticed since the last yoast update.
    I have well over 300 products and now wonder do I have to go into each products and add them? I have been doing this so far for the past 2 hours and have only been able to fix about 10.
    Not happy about this as I have so many other things to do with my business.
    Cheers

    Christee

    (@cgamron)

    Confirming 3.3.4 resolves the missing focus keywords. Thanks to the folks at Yoast for a quick resolution.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Focus KW randomly getting lost’ is closed to new replies.