Support » Plugin: Next Active Directory Integration » Flood with Warnings in nadi-debug.log

  • Resolved pschmitt

    (@pschmitt)


    Hello,

    i installed and set up the NADI Plugin somewhere in October last year. Since then it is running good with our Kerberos Authentication from the Domain Controller. Today i was checking the nadi-debug.log and it appears that, since the installtion there is a Warning triggered every 30 minutes in the log. I dont know why and where it is coming from but it looks like this:

    2021-01-19 10:00:02 [DEBUG] NextADInt_Adi_Authentication_SingleSignOn_Service::findUsername [line 279] SSO provided username for environment variable “PHP_AUTH_USER” is “‘

    2021-01-19 10:00:02 [WARNING] NextADInt_Adi_Authentication_SingleSignOn_Service::authenticate [line 102] Cannot find username for SSO.

    2021-01-19 10:29:00 [DEBUG] NextADInt_Adi_Authentication_SingleSignOn_Service::findUsername [line 279] SSO provided username for environment variable “PHP_AUTH_USER” is “‘

    2021-01-19 10:29:00 [WARNING] NextADInt_Adi_Authentication_SingleSignOn_Service::authenticate [line 102] Cannot find username for SSO.

    My entire log is full of these entries. In between i have regular entries for users logging in.

    Can you tell where this is coming from?

    regards Patrick

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author schakko

    (@schakko)

    Hi Patrick,
    the log messages occur either due to an active/inactive WordPress session or because of a Cron job, executed by WordPress itself.
    I’ve stumbled about the messages, too. But there is no good way to filter out “valid” login attempts against such noise described above :-/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.