Support » Plugin: Video Gallery - YouTube Playlist, Channel Gallery by YotuWP » First video plays but not the others

  • Resolved mathildeletard

    (@mathildeletard)


    Hi,
    On load, the first video can be played but when I click on any other video nothing happens and I get in the console :
    Uncaught TypeError: $(…).animate is not a function

    What is the problem with the function and how can I get rid of it ?

    Also the Next link does not work but maybe it’s because of the first issue.

    Thanks in advance for the help,

    Mathilde

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author yotuwp

    (@yotuwp)

    Hi @mathildeletard

    I checked your website.
    Your website is outdate, it is not latest version of WordPress

    Please update to latest version then issue will be solved

    Hope that convenient for your plan.

    Best regards,

    YotuWP Team

    Hello,
    Are you sure?
    My website is version 5.3…it’s the last version available.
    What version do you think it was?

    Thanks for your help,

    Mathilde

    Plugin Author yotuwp

    (@yotuwp)

    Hi @mathildeletard

    I found the problem.
    Cos, Jquery on your theme is not right version.
    It takes https://code.jquery.com/jquery-3.2.1.slim.min.js
    which not included full functions, that while animate function does not work.
    Please contact to theme provider to solve that or just me message via contact form, I can solve for you.

    Looking forward to your reply.

    Best regards,

    YotuWP Team

    Hi!
    The problem was indeed the slim version, the min one works fine!
    Sorry about that!
    And thanks a lot for finding out!

    Best regards,

    Mathilde

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.