WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » HTML5 jQuery Audio Player » [Resolved] First Song won't play (Lite version)

[Resolved] First Song won't play (Lite version)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Maeve Lander

    @enigmaweb

    Are you able to provide a link to the page in questions so I can check it out?

    Thanks

    Stefan_C

    @stefan_c

    Hey,
    I happen to have the same problem, except it’s the same with all my songs.
    I have them all set up correctly (or at least, what I assume is correctly) and none of them will play. I also noticed this same problem on your Demo site. (http://www.codebasehero.com/files/music-player/demo/).

    Link to my site: http://www.bachgreenville.com/MembersSite/cds/
    WordPress Version: 3.4.2
    Browser: Chrome Version 22.0.1229.94

    [EDIT!: I went and tried both sites in Firefox, and everything worked fine. But if it works in Firefox, why not in Chrome? How can I resolve this problem. (P.S. We can take this to a new thread if necessary.)]

    dubwise

    @dpasewark

    I figured out the problem. I had a couple of windows open on my word press site. As long as I was signed in to my account, the first song would not play. So I closed all windows and tested it logged out of word press. Works great!

    You can check it out here:
    http://pasewark.com/music/

    Plugin Author Maeve Lander

    @enigmaweb

    @dubwise
    Great! Glad you got it working. Nice site design and implementation btw.

    @stefan_c
    1. The player seems to be working completely fine in all browsers incl Chrome for me when I checked your site link http://www.bachgreenville.com/MembersSite/cds/

    2. The link you sent to Demo site is not this plugin… that’s a link to the plain html/css version of the plugin by Codebase Hero.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] First Song won't play (Lite version)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar