Support » Plugin: Product Feed PRO for WooCommerce » Filters doesn’t work

  • Resolved rooftopmovies

    (@rooftopmovies)


    Hello, thanks for great plugin but there is a problem with the filters. In my feed i want to exclude some products that they don’t have price. I use the filter Price is empty then exclude and nothing happen. I use Price less than 1.00 then still nothing. But not only in price! I also use three more filters and still nothing my feed includes everything

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor evavangelooven

    (@evavangelooven)

    Hi rooftopmovies,

    Thanks for using our plugin and reaching out to us. Sorry to hear you are experiencing issues with your filters.

    Could you make a screenshot of the filters you created and share it here?

    All the best,
    Eva

    Thread Starter rooftopmovies

    (@rooftopmovies)

    Of course here in this link you can see the filters
    I noticed that only the product id filter is working

    https://pasteboard.co/IP0ZJod.jpg

    Plugin Contributor evavangelooven

    (@evavangelooven)

    Hi,

    Thanks for sharing your exclude filters with us. I have tried each and every one of them on our development website and all filters you created are working fine for us.

    Are you sure the feed is even updating and/or did you clear caching of your browser or caching plugin you are using? Otherwise you might be looking at an old version of your feed.

    All the best,
    Eva

    Thread Starter rooftopmovies

    (@rooftopmovies)

    I cleared my cache, i deleted the xml and recreated again, i have opened it in a new broswer but still nothing.

    Plugin Contributor evavangelooven

    (@evavangelooven)

    Please reach out to support@adtribes.io. Make sure to reference this topic in your email.

    We will take it from there.

    All the best,
    Eva

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Filters doesn’t work’ is closed to new replies.