WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » FIlter not working

FIlter not working

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author riosisgroup
    Member

    @riosisgroup

    Hi @rollsjoyce,

    Greetings from Rio Web Team and thanks for choosing our plugin for your site.

    As per your comment we checked the pointed URL and found that the page only outputs the short code. Hope you deactivated the plugin. So we cannot able to check the preview. So do one thing, search for any JQuery clash occurred in you site first. If still the problem occurs, get back to us with a preview page.

    Regards,
    RioWeb team

    Plugin Author riosisgroup
    Member

    @riosisgroup

    Hello,

    Thanks for your all support and comments. Rio Portfolio is currently undergoing some innovative updations.

    Everyone can suggest your innovative and creative thoughts through our Facebook page.

    Catch us on – here.

    Don’t forget to like us and refer us to your friends about Rio Portfolio !!!!!

    Will get back to you soon with new stunning updates……….

    Regards,
    RioWeb team

    Rollsjoyce
    Member

    @rollsjoyce

    Thanks for your reply.
    And yes I disabled the plugin because it is also messing up my sliders. for example on this page. http://www.designuur.nl/tag/menu-graphic/

    Hi,

    I am having the same problem as the person above.

    I really like the look of this portfolio plugin, but it only shows my images when on “all.”

    Can you offer any advice?

    Jennifer

    vikas1124
    Member

    @vikas1124

    Hi,
    I am also facing the similar problem.

    The “All” filter is only working and other filter are not.

    Please help me out , Give solution for this problem

    Vikas

    esmi
    Forum Moderator

    @esmi

    If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else’s topic.

    I am now closing this 3 month old topic as it references an older version of WordPress.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘FIlter not working’ is closed to new replies.