WordPress.org

Forums

Contact Form 7 Multi-Step Forms
[resolved] Fill out previous page or generally broken... (8 posts)

  1. lukebri
    Member
    Posted 1 year ago #

    So I'm using the /postname/ permalink type, and the roots theme (if you're familiar with its URL re-writing, but mainly for content/templates only).

    I get the usual "Fill out the previous page" first excuse. I read that maybe it had something to do with permalinks, so I tried by postid and I see "sent successfully" instead. No email goes out, so it's just plain broken.

    http://wordpress.org/plugins/contact-form-7-multi-step-module/

  2. lukebri
    Member
    Posted 1 year ago #

    And yes..I've tried all the suggestions I've seen floating around...

  3. scottwmt
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm in the same boat. Can't get this plugin to work for the life of me.

    Keep getting the "Please fill out the form on the previous page" error.

    Too bad ... I was really hoping this plugin would do the trick.

  4. relandpigte1988
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I'm using this plugin now and still doesn't work on my site. this is my url. http://therealtypoint.com/sellmyhome6/

  5. webheadllc
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not sure why this wasn't happening on my website until this past week, but since it is I was able to resolve it. This issue happens on servers with magic quotes turned off. I was checking for magic quotes, but apparently wordpress also adds slashes.

    Please try version 1.3.6. "Please fill out the form on the previous page" error should be fixed.

  6. lukebri
    Member
    Posted 1 year ago #

    Bizarre. I just installed Joomla for a laugh today on the same server and was getting errors telling me to turn magic quotes off, so if they were on, are you sure that's 100% why? I already finished development on my forms, but I may test it out again for you.

  7. webheadllc
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Strange. For my server at least, this was the problem. The fix has resolved this issue for a couple other users as well.

  8. lukebri
    Member
    Posted 1 year ago #

    Who knows, I will test back soon and report back just to be sure anyway.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Contact Form 7 Multi-Step Forms
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic