Support » Plugin: GD bbPress Attachments » Files not uploading, no error

  • Hi,

    I’ve had this plugin working for some time but recently we’re not able to upload any files.
    It won´t get an error message, and there’s nothing written in the database related to media upload.

    I’ve disabled all plugins and enabled them one by one but the result is the same.

    Any ideas on where to start looking?

    Regards
    Daniel Solborg

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Milan Petrovic

    (@gdragon)

    Sorry, I am not sure how to help you. I am testing plugin from time to time, to update for WordPress and bbPress changes, but I can’t find any issues, plugin works fine. Without any logged errors or some conflict information, I am not sure what I can do.

    Files are not added to the media library.
    There are missing rows in the postmeta table regarding the uploaded files when I compare with successful postings. See below

    6544 1865 _bbp_forum_id 360
    6545 1865 _bbp_topic_id 1865
    6546 1865 _bbp_author_ip 213.50.199.97
    6547 1865 _bbp_last_reply_id 0
    6548 1865 _bbp_last_active_id 1865
    6549 1865 _bbp_last_active_time 2019-03-13 22:07:48
    6550 1865 _bbp_reply_count 0
    6551 1865 _bbp_reply_count_hidden 0
    6552 1865 _bbp_voice_count 1
    6553 1865 _wp_trash_meta_status publish
    6554 1865 _wp_trash_meta_time 1552511274
    6555 1865 _wp_desired_post_slug tjo

    Plugin Author Milan Petrovic

    (@gdragon)

    Have you tried to test for conflicts by disabling all other plugins and using default WP theme?

    Daniel Solborg

    (@daniel-solborg)

    Hi,

    Yes, I’ve tried disabling the plugins and enabling them again one after another.
    It’s a standard theme we’re using.

    Is there any way I can troubleshoot the plugin to have it upload the files or that it writes correctly to the database?

    Plugin Author Milan Petrovic

    (@gdragon)

    My plugin hooks into WordPress to upload files, and connect them to the topics/replies. I can’t reproduce the problem, and there are a lot of users of this plugin, no one else reported similar issues. Without the in-depth debugging, I can’t help you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.