• Resolved maltmun

    (@maltmun)


    Hi,

    So as of right now I’m trying to update fields and save them to an already existing form, whilst also creating new fields. However, no matter how many times I refresh the page and click on the update button the new and changed fields are not save nor updated. Can anyone please suggest a possible solution to this problem ?

    Thanks in advance 🙂

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Nastia – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hello @maltmun

    Hope you’re doing well!

    Please let me know, are there any errors showing up when the form is saved? If there is a cache enable don a server’s end, please purge it and try again.

    If the issue still persists, please make sure there is no conflict with another plugin. See if the plugin is saving when only the Forminator is active. If all is well, start activating one plugin at a time, every time testing if the form can be saved.

    Let us know how it went!

    Kind regards,
    Nastia

    maltmun

    (@maltmun)

    Hi Nastia @wpmudev-support9 ,

    Thank you for your above response. To answer your question, No errors are showing at any point in time. I have tried both solutions but nothing seems to work on the long term. There were no conflicts with plugins as it remained working the same regardless of how many times I have tried to install and re-install plugins and the cache only solved the problem temporarily, but then it would re-occur. Is there anything else i could try to solve this?

    Thanks in advance

    • This reply was modified 5 months ago by maltmun.
    Plugin Support Nastia – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hello @maltmun

    Hope you’re doing well!

    Please email us directly to contact@wpmudev.org so we could check how this issue can be resolved. Include “ATTN: Nastia” into the subject field. Make sure to add a link back to this thread in the body if an email.

    Looking forward to your email!

    Kind regards,
    Nastia

    johncarteroz

    (@johncarteroz)

    If I may… I had the same issue and no solution has been published here.

    I believe, there is a “LOCK” on the update because another browser or window or tab is ALSO editing the same form.

    It seems ONLY 1 can edit the parameters… and when you “update” it must say SAVED with a green tick. If it says UNSAVED… then you need to find the other , browser or window or tab which has control of the updating of this form…

    I believe this simple solution will fix your problem

    Regards

    John

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.